lauantai 15. toukokuuta 2010

Jokainen on vähän homo

Paavi on taas kerran tullut ulos kaapista ihanien mielipiteidensä kanssa. Tällä kertaa kaiken maanpäällisen pahan alkuna ja juurena ovat homot. Myös abortti on yksi maailman suurimpia saatanoita. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010051511672979_ul.shtml
Ihmisrotua on paavin mukaan suojeltava sukupuolirajat hämärtävältä itsetuholta, jota homous paavin mukaan edustaa.

Paavin mielestä samaa sukupuolta olevien välinen rakkaus ja seksi on siis yksi maailman suurimmista uhista. Myös ei-toivottujen raskauksien keskeytys tilanteessa kuin tilanteessa on paavin mukaan synneistä suurin. Sen sijaan niin suureksi uhaksi paavi ei näe maapallon ylikansoitusta tai hiv:tä -ongelmia, jotka leviävät paavin propagoidessa raskaudenehkäisyä vastaan. Paavi ei myöskään näe ongelmana katolisen kirkon piirissä rehottavaa seksuaalista hyväksikäyttöä. Paavi arvottaa raskauden keskeytyksen ja samaa sukupuolta olevien rakkauden sellaisten ongelmien kuin ilmastomuutoksen, vesikriisin, sotien tai nälänhädän edelle. Todella humaania paavilta.

Paavi ja katolinen kirkko vaikuttavat arvottavan syntymättömien edun ja 2000 vuotta sitten kirjoitettujen tekstien käskyt nykyisten ja tulevien sukupolvien elämän ja hyvinvoinnin edelle. Käsittääkseni kristinuskon pääsanoma on lähimmäisen rakkaus. Paavin sanoma on mielestäni vihan lietsontaa kansanryhmää vastaa, ei rakkautta ihmisyyttä kohtaan.

Yleensä homoja ja homoutta pelkäävät eniten ihmiset, jotka ovat epävarmoja omasta seksuaalisuudestaan. Paavin olisi hyvä muistaa Jukka Takaloa lainaten, että jokainen on vähän homo.

7 kommenttia:

  1. Benedictus-setä on näyttää taas olevansa suurin piirtein yhtä humaani kuin kaksoisolentonsa Keisari Palpatine Star Wars-elokuvissa.

    VastaaPoista
  2. Tuli mieleen, että onkohan tuolle väitteelle "Yleensä homoja ja homoutta pelkäävät eniten ihmiset, jotka ovat epävarmoja omasta seksuaalisuudestaan." jotain tieteellistä tukea, vai onko se vain "lälläslää, ite taidat olla!" -tyylin huutelua.

    Muutoin kyllä samaa mieltä kanssasi.

    VastaaPoista
  3. Jos Sigmund-sedän ajatukset tieteelliseksi tueksi lasketaan, niin onhan tuolle väitteelle "tieteellistä tukea". Freudin voisi joku jopa väittää olevan jollakin tapaa varteen otettava häiskä psykologian alueella.

    VastaaPoista
  4. Hmm... empäs tiedä tuosta tieteellisestä näytöstä, mutta ainakin arkielämän kokemus tukee sellaista havaintoa ja myös tosiaan psykologian alueelta voisin kuvitella löytyvän tukea tälle väitteelle. Tukahdetut tunteet muuttuvat vihaksi jne...

    VastaaPoista
  5. Hyvä Hanna. Sinun pitäisi selvittää ihmisten kanssa keskustellessasi turuilla ja toreilla, ETTEI POLITIIKKA ole kirosana. Politiikkaa on niin monenlaista kuin on toimintaakin: POLITIIKKA ON YHTEISTEN ASIOIDEN HOITAMISTA.Kirosanaksi sen tekee esim. puoluepoliittinen kähmintä virkanimityksissa: viimeisimpänä esimerkiksi tämä HYSSÄLÄN nimitys. Ala Hanna hyvä puhumaan IHMISTEN YHTEISTEN ASIOIDEN HOITAMISESTA.

    VastaaPoista
  6. Psykologia on tiede. (ihmistä tutkiva tiede)

    VastaaPoista
  7. Komppaan Hannan arkielämän kokemuksia - niihin olen itsekin törmännyt.

    Joka tapauksessa löysin yhden mielenkiintoisen tutkimuksen aiheesta (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8772014): "Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies."

    VastaaPoista